Aprilmenu/Påskemenu

April & Påskens 2-retters

Wienerschnitzel & rabarbertrifli
Serveres fra 12-16 og 17 og frem
2-retter kr. 275,-

 

Maj & Juni 2-retters

Wienerschnitzel & rabarbertrifli
Serveres fra 12-16 og 17 og frem
2-retter kr. 275,-

April – & Påskemenu

Tirsdag den 4/4, Onsdag den 5/4, Skærtorsdag, Langfredag, Påskelørdag fra kl. 17 og frem. Herefter fredage & lørdage i april:
 
Bagt laks m/ gourmetrejer på feldsalat & sauce verte
 
Mørbrad af dansk kødkvæg m/ variation af forårsgrønt, kartoffelfondant m/ krydderurter & sherrysauce
 
Mazarinkage m/ hvid chokoladeganasch & rabarbersorbet
 
2-retters kr. 375,-
3-retters kr. 425,-
 

Maj & Junimenu

Serveres fra kl. 17. Kan forudbestilles til 4 couverter og mere fra kl. 12
Hvide asparges
m/ gourmetrejer
& purløgsmousseline
 
Mørbrad af dansk kødkvæg
m/ nye kartofler & krydderurter
variation af dansk sommergrønt
m/ lys kalvesauce
 
Créme Brûlée
m/ hyldeblomstsorbet & friske bær
 
2-retters kr. 375,-
3-retters kr. 425,-