April – & Påskemenu
Tirsdag den 4/4, Onsdag den 5/4, Skærtorsdag, Langfredag, Påskelørdag fra kl. 17 og frem. Herefter fredage & lørdage i april:
Bagt laks m/ gourmetrejer på feldsalat & sauce verte
Mørbrad af dansk kødkvæg m/ variation af forårsgrønt, kartoffelfondant m/ krydderurter & sherrysauce
Mazarinkage m/ hvid chokoladeganasch & rabarbersorbet
2-retters kr. 375,-
3-retters kr. 425,-
Maj & Junimenu
Serveres fra kl. 17. Kan forudbestilles til 4 couverter og mere fra kl. 12
Hvide asparges
m/ gourmetrejer
& purløgsmousseline
Mørbrad af dansk kødkvæg
m/ nye kartofler & krydderurter
variation af dansk sommergrønt
m/ lys kalvesauce
Créme Brûlée
m/ hyldeblomstsorbet & friske bær
2-retters kr. 375,-
3-retters kr. 425,-