Kroplatte – som buffet eller fadserveret løbende
januar – februar – marts 2024
Gammeldags modnet, marineret sild med hjemmelavet karrysalat
(evt. på tallerken)
Pandestegt rødspættefilet med rejer, citron og remoulade
Koldrøget laks m/ asparges
Serranoskinke & røget okseinderlår m/ pesto
Mørbrad af dansk gris med svampe á la crème
3 gode oste fra Thise Mejeri m/ syltede frugter
Godt brød, rugbrød og økologisk smør fra Thise Mejeri
Kr. 325,-
som fadserveret – minimum 10 couverter
som buffet – minimum 15 couverter
Heldagsarrangement
januar – februar – marts 2024
Forret
Varmrøget laks m/ grønne æbler & fennikel, urtecrème & godt brød (tallerkenanrettet)
Buffet
Langtidsstegt dansk okse
Ristede kartofler m/ sesam & krydderurter
Årstidens salat
Grønsagssauté m/ spidskål & stegte svampe
Sauce bordelaise
Godt brød, og økologisk smør fra Thise Mejeri
Dessert – & kaffebuffet
Kaffe & te m/ småkager
Mørk chokolademoussekage m/ syltede frugter & vaniljeparfait
Æbletærte m/ creme fraiche
Pr. couvert kr. 495,- inkl. kaffe
Couvertpris inkl. velkomstdrink, 2 opskænkninger af husets hvidvin, rødvin – og 1 glas dessertvin. Kr. 695,-
Heldagsarrangement – minimum 25 couverter – med start fra kl. 12:00, 12:30 eller 13:00