Menuforslag
Januar - februar - marts 2025
Åbent for selskaber:
tirsdage - lørdage 12 - 22
søndage 12:00 - 17:00
Menuforslag 1
Minimum 12 couverter
Rejecocktail
Sevel Boeuf
250 g hakkeboeuf af dansk kødkvæg
m/ råstegte kartofler,
grønt, hvidløgssmør og svampesauce. Serveret på varm jerntallerken.
Hjemmebagte pandekager
m/ vaniljeis
2 retter kr. 298,-
3 – retter kr. 348,-
3 – retters inkl. kaffe & småkager kr. 398,-
Velkomstdrink – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-
Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-
Minimum 12 couverter
Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før
Menuforslag 2
Minimum 12 couverter
Røget laks m/ spinat – & spidskålsfløde,
samt hjemmebagt brød.
Wienerschnitzel
af dansk ungkvæg
m/ pommes sauteés, grønærter og smørsauce.
Gammeldags æblekage
2 retter kr. 298,-
3 retter – kr. 348,-
3 retter inkl. kaffe & småkager – kr. 398,-
Velkomstdrink – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-
Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-
Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før
Menu 3
Minimum 15 couverter
Bagt laks m/ gourmetrejer, sauce verte, feldsalat & godt brød
Langtidsstegt dansk okse
m/ bagt tomat, sauté af spidskål & svampe, ristede kartofler & sauce bearnaise
Brownie-chokoladekage m/ vaniljeis & bærcoulis
3-retters kr. 428,-
3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 498,-
Velkomstdrink – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-
Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-
Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før
Menu 4
Minimum 15 couverter
Røget okseinderlår m/ syltede tranebær, bøgehatte & estragonmayo samt godt brød
175 g mørbrad af dansk kødkvæg
m/ variation af vintergrønt , ristede kartofler m/ krydderurter & portvins-kalvesauce
Mørk chokolademousse-kage m/ syrlig sorbet
3-retters kr. 448,-
3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 528,-
Velkomstdrink – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-
Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-
Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før
Menuforslag 5
Minimum 25 couverter
Kun fra kl. 12:00
Den gode gammeldags
Forret
Tarteletter m/ høns i asparges
Hovedret
Kalvesteg stegt som vildt
m/ waldorfsalat, hvide & brunede kartofler, stegte svampe, grønne bønner,
kalvesauce, samt asier og tyttebær.
Dessert
Kroens islagkage af 3 slags is m/ flødeskum
Kaffe
Kaffe & kransekagekonfekt
Gå-hjem mad
Aspargessuppe m/ kødboller og flutes.
Heldagsarrangement pr. couvert kr. 695,- inkl. velkomstdrink og kaffe.
Kroplatte – som platte, buffet eller fadserveret løbende
januar – februar – marts 2025
Gammeldags modnet, marineret sild med hjemmelavet karrysalat
(evt. på tallerken)
Pandestegt fiskefilet med rejer, citron og remoulade
Koldrøget laks m/ asparges
Serranoskinke & røget okseinderlår m/ pesto
Mørbrad af dansk gris med svampe á la crème
3 gode oste fra Thise Mejeri m/ syltede frugter
Godt brød, rugbrød og økologisk smør fra Thise Mejeri
Kr. 328,-
som fadserveret løbende- minimum 10 couverter
som buffet kr. 348,- pr. couvert – minimum 15 couverter
BUFFETFORSLAG
Forret (buffet)
Bagt laks & gourmetrejer på salat m/ sauce verte
Serranoskinke m/ pesto og saltede mandler
Okseinderlår m/ syltede tranebær og sennepscrème
Godt brød
Hovedret (buffet)
Rosastegt, striploin af dansk kødkvæg
Kyllingebryst suprème m/ sesam & krydderurter
Sauté af spidskål, svampe og forårsløg
Langtidsbagte tomater
Bordelaise sauce
Ristede kartofler
Hvide kartofler m/ krydderurter, smør og havsalt
Årstidens grønne salat
Årstidens grove salat
Dessert & kaffe (buffet)
Kaffe & te
Mørk chokolademousse-kage
Æbletærte m/ creme fraiche
Kransekagekonfekt
Pr. couvert 548,-
Forret – og hovedretsbuffet kr. 428,-
Hovedret – og dessertbuffet kr. 428,-
Minimum 20 couverter
Brunchbuffet
Kaffe, te, juice, mælk
Rugbrød, rundstykker og franskbrød
Smør & marmelade
Skiveost m/ peberfrugt
Hamburgerryg og spegepølse m/ italiensk salat og agurk
Lun leverpostej
Scrambled æg & bacon
Brunchpølser m/ ketchup
Kringle
Brownie chokoladekage
Pr. couvert kr. 250,– inkl. kaffe, te, juice og mælk
Børn u/12 år – halv pris
Minimum 20 couverter