Menuforslag
Menuforslag
September - oktober - november 2024
Menuforslag 1
Minimum 12 couverter
Rejecocktail
Sevel Boeuf
250 g hakkeboeuf af dansk kødkvæg
m/ råstegte kartofler,
grønt, hvidløgssmør og svampesauce. Serveret på varm jerntallerken.
Hjemmebagte pandekager
m/ vaniljeis
2 retter kr. 298,-
3 – retter kr. 348,-
3 – retters inkl. kaffe & småkager kr. 398,-
Velkomstdrink – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-
Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-
Minimum 12 couverter
Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før
Menuforslag 2
Minimum 12 couverter
Røget laks m/ spinat – & spidskålsfløde,
samt hjemmebagt brød.
Wienerschnitzel
af dansk ungkvæg
m/ pommes sauteés, grønærter og smørsauce.
Gammeldags æblekage
2 retter kr. 298,-
3 retter – kr. 348,-
3 retter inkl. kaffe & småkager – kr. 398,-
Velkomstdrink – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-
Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-
Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før
Menu 3
Minimum 12 couverter
Bagt laks m/ rejer, sauce verte, feldsalat & godt brød
Langtidsstegt dansk okse
m/ bagt tomat, sauté af spidskål & svampe, ristede kartofler & sauce bearnaise
Brownie-chokoladekage m/ vaniljeis & bærcoulis
3-retters kr. 428,-
3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 498,-
Velkomstdrink – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-
Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-
Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før
Menu 4
Minimum 12 couverter
Røget okseinderlår m/ syltede tranebær, bøgehatte & estragonmayo samt godt brød
175 g mørbrad af dansk kødkvæg
m/ variation af efterårsgrønt , ristede kartofler m/ krydderurter & portvins-kalvesauce
Mørk chokolademousse-kage m/ brombærsorbet
3-retters kr. 448,-
3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 528,-
Velkomstdrink – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-
Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-
Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før
![](https://www.sevelkro.dk/wp-content/uploads/Juniforret-768x285.jpg)
Kroplatte – som buffet eller fadserveret løbende
april – maj- juni 2024
Gammeldags modnet, marineret sild med hjemmelavet karrysalat
(evt. på tallerken)
Pandestegt fiskefilet med rejer, citron og remoulade
Koldrøget laks m/ asparges
Serranoskinke & røget okseinderlår m/ pesto
Mørbrad af dansk gris med svampe á la crème
3 gode oste fra Thise Mejeri m/ syltede frugter
Godt brød, rugbrød og økologisk smør fra Thise Mejeri
Kr. 298,-
som fadserveret – minimum 10 couverter
som buffet – minimum 15 couverter
Heldagsarrangement
September – oktober – november 2024
Forret
Bagt laks m/ grønne æbler & fennikel, urtecrème & godt brød (tallerkenanrettet)
Buffet
Langtidsstegt dansk okse
Ristede kartofler m/ sesam & krydderurter
Årstidens salat
Grønsagssauté m/ spidskål & stegte svampe
Sauce bordelaise
Godt brød, og økologisk smør fra Thise Mejeri
Dessert – & kaffebuffet
Kaffe & te m/ småkager
Mørk chokolademoussekage
Hindbærtærte m/ creme fraiche
Pr. couvert kr. 495,- inkl. kaffe
Couvertpris inkl. velkomstdrink, 2 opskænkninger af husets hvidvin, rødvin – og 1 glas dessertvin. Kr. 695,-
Heldagsarrangement – minimum 25 couverter – med start fra kl. 12:00, 12:30 eller 13:00
Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før
![](https://www.sevelkro.dk/wp-content/uploads/hovedret-1-1024x537.jpg)