Menuforslag
Menuforslag
September - oktober - november 2024
Menuforslag 1
Minimum 12 couverter
Rejecocktail
Sevel Boeuf
250 g hakkeboeuf af dansk kødkvæg
m/ råstegte kartofler,
grønt, hvidløgssmør og svampesauce. Serveret på varm jerntallerken.
Hjemmebagte pandekager
m/ vaniljeis
2 retter kr. 298,-
3 – retter kr. 348,-
3 – retters inkl. kaffe & småkager kr. 398,-
Velkomstdrink – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-
Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-
Minimum 12 couverter
Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før
Menuforslag 2
Minimum 12 couverter
Røget laks m/ spinat – & spidskålsfløde,
samt hjemmebagt brød.
Wienerschnitzel
af dansk ungkvæg
m/ pommes sauteés, grønærter og smørsauce.
Gammeldags æblekage
2 retter kr. 298,-
3 retter – kr. 348,-
3 retter inkl. kaffe & småkager – kr. 398,-
Velkomstdrink – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-
Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-
Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før
Menu 3
Minimum 12 couverter
Bagt laks m/ rejer, sauce verte, feldsalat & godt brød
Langtidsstegt dansk okse
m/ bagt tomat, sauté af spidskål & svampe, ristede kartofler & sauce bearnaise
Brownie-chokoladekage m/ vaniljeis & bærcoulis
3-retters kr. 428,-
3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 498,-
Velkomstdrink – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-
Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-
Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før
Menu 4
Minimum 12 couverter
Røget okseinderlår m/ syltede tranebær, bøgehatte & estragonmayo samt godt brød
175 g mørbrad af dansk kødkvæg
m/ variation af efterårsgrønt , ristede kartofler m/ krydderurter & portvins-kalvesauce
Mørk chokolademousse-kage m/ brombærsorbet
3-retters kr. 448,-
3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 528,-
Velkomstdrink – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-
Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-
Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før