Menuforslag

 
 
 

Januar - februar - marts 2025
Åbent for selskaber:
tirsdage - lørdage 12 - 22
søndage 12:00 - 17:00

Menuforslag 1

Minimum 12 couverter

Rejecocktail

 

Sevel Boeuf
250 g hakkeboeuf af dansk kødkvæg
m/ råstegte kartofler,
grønt, hvidløgssmør og svampesauce. Serveret på varm jerntallerken.

Hjemmebagte pandekager
m/ vaniljeis

2 retter kr. 298,-

3 – retter kr. 348,-

3 – retters inkl. kaffe & småkager kr. 398,-

Velkomstdrink  – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-

Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-

Minimum 12 couverter

Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før

Menuforslag 2

Minimum 12 couverter

Røget laks m/ spinat – & spidskålsfløde,
samt hjemmebagt brød.

Wienerschnitzel
af dansk ungkvæg
m/ pommes sauteés, grønærter og smørsauce.

Gammeldags æblekage

 

2 retter kr. 298,-

3 retter – kr. 348,-


3 retter inkl. kaffe & småkager  – kr. 398,-

Velkomstdrink  – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-

Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-

Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før

Menu 3

Minimum 15 couverter

Bagt laks m/ gourmetrejer, sauce verte, feldsalat & godt brød

Langtidsstegt dansk okse

m/ bagt tomat, sauté af spidskål & svampe, ristede kartofler & sauce bearnaise

Brownie-chokoladekage m/ vaniljeis & bærcoulis

 

3-retters kr. 428,-


3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 498,-

Velkomstdrink  – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-

Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-

Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før

Menu 4

Minimum 15 couverter

Røget okseinderlår m/ syltede tranebær, bøgehatte & estragonmayo samt  godt brød

175 g mørbrad af dansk kødkvæg
m/ variation af vintergrønt , ristede  kartofler m/ krydderurter &  portvins-kalvesauce

Mørk chokolademousse-kage m/ syrlig sorbet

3-retters kr. 448,-


3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 528,-

Velkomstdrink  – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-

Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-

Selskaber skal bestilles minimum 4 uger før og menuen skal bestilles minimum 2 uger før

Menuforslag 5

Minimum 25 couverter

Kun fra kl. 12:00

Den gode gammeldags

Forret

Tarteletter m/ høns i asparges

Hovedret

Kalvesteg stegt som vildt

m/ waldorfsalat, hvide & brunede kartofler, stegte svampe, grønne bønner,

kalvesauce, samt asier og tyttebær.

Dessert

Kroens islagkage af 3 slags is m/ flødeskum

Kaffe

Kaffe & kransekagekonfekt

Gå-hjem mad

Aspargessuppe m/ kødboller og flutes.

 

Heldagsarrangement pr. couvert kr. 695,- inkl. velkomstdrink og kaffe. 

Kroplatte – som platte, buffet eller fadserveret løbende

januar – februar – marts 2025

Gammeldags modnet, marineret sild med hjemmelavet karrysalat
(evt. på tallerken)
Pandestegt fiskefilet med rejer, citron og remoulade
Koldrøget laks m/ asparges
Serranoskinke & røget okseinderlår m/ pesto
Mørbrad af dansk gris med svampe á la crème
3 gode oste fra Thise Mejeri m/ syltede frugter
Godt  brød, rugbrød og økologisk smør fra Thise Mejeri
Kr. 328,-

som fadserveret løbende- minimum 10 couverter

som buffet kr. 348,- pr. couvert – minimum 15 couverter 

 

 

BUFFETFORSLAG

Forret (buffet)
Bagt laks & gourmetrejer på salat m/ sauce verte

Serranoskinke m/ pesto og saltede mandler

Okseinderlår m/ syltede tranebær og sennepscrème

Godt brød

Hovedret (buffet)

Rosastegt, striploin af dansk kødkvæg

Kyllingebryst suprème m/ sesam & krydderurter

Sauté af spidskål, svampe og forårsløg

Langtidsbagte tomater

Bordelaise sauce

Ristede kartofler
Hvide kartofler m/ krydderurter, smør og havsalt

Årstidens grønne salat
Årstidens grove salat

Dessert & kaffe (buffet)

Kaffe & te

Mørk chokolademousse-kage

Æbletærte m/ creme fraiche

Kransekagekonfekt

 

Pr. couvert 548,-

Forret – og hovedretsbuffet kr. 428,-

Hovedret – og dessertbuffet kr. 428,-

Minimum 20 couverter

Brunchbuffet

Kaffe, te, juice, mælk

Rugbrød, rundstykker og franskbrød

Smør & marmelade

Skiveost m/ peberfrugt

Hamburgerryg og spegepølse m/ italiensk salat og agurk

Lun leverpostej

Scrambled æg & bacon

Brunchpølser m/ ketchup

Kringle

Brownie chokoladekage

Pr. couvert kr. 250,inkl. kaffe, te, juice og mælk

Børn u/12 år – halv pris

Minimum 20 couverter