Menuforslag

 
 
 

Menuforslag
Januar - februar - marts 2024

Menu 1

Minimum 12 couverter

Rejecocktail

Sevel Boeuf
250 g hakkeboeuf af dansk kødkvæg
m/ råstegte kartofler,
grønt, hvidløgssmør og svampesauce. Serveret på varm jerntallerken.

Kroens islagkage
3 slags is m/ coulis og sprødt.

2 retter kr. 298,-

3 – retter kr. 348,-

3 – retters inkl. kaffe & småkager kr. 398,-

Velkomstdrink  – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-

Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-

Minimum 12 couverter

Forudbestilles minimum 2 uger før

Menu 2

Minimum 12 couverter

Røget laks m/ spinat – & spidskålsfløde,
samt hjemmebagt brød.

Wienerschnitzel
af dansk ungkvæg
m/ pommes sauteés, grønærter og smørsauce.

Gammeldags æblekage m/ pisket fløde & æblekagerasp

 

2 retter kr. 298,-

3 retter – kr. 348,-


3 retter inkl. kaffe & småkager  – kr. 398,-

Velkomstdrink  – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-

Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-

Minimum 12 couverter

Forudbestilles minimum 2 uger før

Menu 3

Minimum 12 couverter

Varmrøget laks m/ grønne æbler & forårsgrønt, urtecrème og godt brød

Steak bearnaise
225 g steak af striploin af dansk kødkvæg
m/ pommes frites, dampet grønt
og sauce bearnaise.

Brownie-chokoladekage m/ vaniljeis & bærcoulis

 

3-retters kr. 428,-


3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 498,-

Velkomstdrink  – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-

Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-

Minimum 12 couverter
Forudbestilles minimum 2 uger før

Menu 4

Minimum 12 couverter

Røget okseinderlår m/ syltede tranebær & bøgehatte, krydderurter & godt brød

175 g mørbrad af dansk kødkvæg
m/ variation af efterårsgrønt , ristede  kartofler m/ krydderurter & portvins sauce.

Mørk chokolademousse-kage m/ syltede blommer & vaniljeis

3-retters kr. 448,-


3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 528,-

Velkomstdrink  – fx Kir – hvidvin & solbærsirup kr. 65,-

Alkoholfri velkomstdrink – kr. 55,-

Minimum 12 couverter


Forudbestilles minimum 2 uger før

 

Kroplatte – som buffet eller fadserveret løbende

januar – februar – marts 2024

Gammeldags modnet, marineret sild med hjemmelavet karrysalat
(evt. på tallerken)
Pandestegt rødspættefilet med rejer, citron og remoulade
Koldrøget laks m/ asparges
Serranoskinke & røget okseinderlår m/ pesto
Mørbrad af dansk gris med svampe á la crème
3 gode oste fra Thise Mejeri m/ syltede frugter
Godt  brød, rugbrød og økologisk smør fra Thise Mejeri
Kr. 325,-

som fadserveret – minimum 10 couverter

som buffet – minimum 15 couverter

 

Heldagsarrangement 

januar – februar – marts 2024

Forret

Varmrøget laks m/ grønne æbler & fennikel, urtecrème & godt brød (tallerkenanrettet)

Buffet

Langtidsstegt dansk okse 
Ristede kartofler m/ sesam & krydderurter
Årstidens salat
Grønsagssauté m/ spidskål & stegte svampe
Sauce bordelaise
Godt  brød, og økologisk smør fra Thise Mejeri

Dessert – & kaffebuffet

Kaffe & te m/ småkager

Mørk chokolademoussekage m/ syltede frugter & vaniljeparfait

Æbletærte m/ creme fraiche

Pr. couvert kr. 495,-  inkl. kaffe 

Couvertpris inkl. velkomstdrink, 2 opskænkninger af husets hvidvin, rødvin – og 1 glas dessertvin. Kr. 695,-

Heldagsarrangement – minimum 25 couverter – med start fra kl. 12:00, 12:30 eller 13:00