Menuer på Sevel Kro
Onsdage 17 – 21
Torsdage 17 -21
Fredage 12 – 22
Lørdage 12 – 22
Søndage 12- 16
Hele april & maj måned:
Sevel Menu
Sevel Boeuf
Lækker, mager & letkrydret
Hakkeboeuf af dansk kødkvæg
m/ råstegte kartofler, langtidsbagt tomat, grønt, svampesauce
& brød m/ hvidløgssmør
Serveret på varm jerntallerken
&
Hjemmebagte pandekager
m/ vaniljeis
1 ret kr. 228,-
2 retter kr. 298,-
Wienerschnitzel & islagkage
Wienerschnitzel
m/ grønærter, pommes sautées, ”wienerdreng”
og smørsauce
&
Kroens islagkage
1 ret kr. 228,-
2 retter kr. 298,-
Ølbien & rabarbertrifli
”Ølbien” – kroens egnsret af dansk gris
m /grønlangkål, brunede kartofler,
sennep, rødbeder og rugbrød
Rabarbertrifli/jordbær-trifli m/ crème og makroner
1 ret kr. 228,-
2 retter kr. 298,-
Kroplatte
12 – 15
Gammeldags modnet sild m/ karrysalat
Kryddersild m/ kapers & rødløg
Stegt, panereret fiskefilet med rejer & remoulade
Røget laks m/ asparges
Serranoskinke & røget okseinderlår m/ pesto og saltede mandler
Økologiske oste fra Thise Mejeri m/ hybenkompot
Mørbrad af dansk gris med svampe a la crème
Udvalg af godt brød & økologisk smør
(min. 2 couverter)
Forudbestil venligst
Pr. couvert kr. 348,-