Julen 2024 på Sevel Kro

Fra onsdag den 20. november – lørdag den 21. december.

Åbningsdage i perioden onsdage – lørdage 12 – 15 & 17 – 21

Ølbien & æblekage

12 – 15 & 17 -21

”Ølbien” – kroens egnsret af dansk gris
m /grønlangkål, brunede kartofler,
sennep, rødbeder og rugbrød
Gammeldags æblekage
m/ pisket fløde fra Thise Mejeri
1 ret kr. 228,-
2 retter kr. 298,-

Sevel Menu

12 – 15 & 17 -21

Sevel Boeuf
Lækker, mager & letkrydret
Hakkeboeuf af dansk kødkvæg
m/ råstegte kartofler, langtidsbagt tomat, grønt, svampesauce
& brød m/ hvidløgssmør
Serveret på varm jerntallerken
&
Ris a la mande
m/ kirsebærsauce
1 ret kr. 228,-
2 retter kr. 298,-

 

Wienerschnitzel & islagkage

Fra kl. 17

Wienerschnitzel
m/ grønærter, pommes sautées, ”wienerdreng”
& smørsauce
Kroens islagkage
1 ret kr. 228,-
2 retter kr. 298,-

Juleplatte

12 – 15

Kryddersild m/ kapers & rødløg
Gammeldags modnet sild m/ karrysalat
Pandestegt rødspættefilet med rejer & remoulade
Røget laks m/ asparges
Tartelet m/ høns i asparges
Økologiske oste fra Thise Mejeri m/ hybenkompot

Mørbrad af dansk gris med svampe a la crème
Ølbien m/ grønlangkål & brunede kartofler
Godt hjemmebagt brød & økologisk smør
(min. 2 couverter)

Forudbestil venligst

Pr. couvert kr. 298,-

Julemenu

Fra kl. 17

Fredage & lørdage

Koldrøget laks m/ citrusmayo – rugbrødschip – frisée

Mørbrad af dansk kødkvæg m/ kartoffel – glace – vintergrønt

Mørk chokolademoussekage m/appelsinsorbet & nøddekrokant

(min. 2 couverter) – forudbestil venligst

3-retter kr. 428,-

3-retter inkl. 3 gode glas vin – kr. 598,-

Sevel Kro 18.12.2008
stegt flæsk
wiener