Julen 2024 på Sevel Kro
Fra onsdag den 20. november – lørdag den 21. december.
Åbningsdage i perioden onsdage – lørdage 12 – 15 & 17 – 21
Ølbien & æblekage
12 – 15 & 17 -21
”Ølbien” – kroens egnsret af dansk gris
m /grønlangkål, brunede kartofler,
sennep, rødbeder og rugbrød
Gammeldags æblekage
m/ pisket fløde fra Thise Mejeri
1 ret kr. 228,-
2 retter kr. 298,-
Sevel Menu
12 – 15 & 17 -21
Sevel Boeuf
Lækker, mager & letkrydret
Hakkeboeuf af dansk kødkvæg
m/ råstegte kartofler, langtidsbagt tomat, grønt, svampesauce
& brød m/ hvidløgssmør
Serveret på varm jerntallerken
&
Ris a la mande
m/ kirsebærsauce
1 ret kr. 228,-
2 retter kr. 298,-
Wienerschnitzel & islagkage
Fra kl. 17
Wienerschnitzel
m/ grønærter, pommes sautées, ”wienerdreng”
& smørsauce
Kroens islagkage
1 ret kr. 228,-
2 retter kr. 298,-
Juleplatte
12 – 15
Kryddersild m/ kapers & rødløg
Gammeldags modnet sild m/ karrysalat
Pandestegt rødspættefilet med rejer & remoulade
Røget laks m/ asparges
Tartelet m/ høns i asparges
Økologiske oste fra Thise Mejeri m/ hybenkompot
Mørbrad af dansk gris med svampe a la crème
Ølbien m/ grønlangkål & brunede kartofler
Godt hjemmebagt brød & økologisk smør
(min. 2 couverter)
Forudbestil venligst
Pr. couvert kr. 298,-
Julemenu
Fra kl. 17
Fredage & lørdage
Koldrøget laks m/ citrusmayo – rugbrødschip – frisée
Mørbrad af dansk kødkvæg m/ kartoffel – glace – vintergrønt
Mørk chokolademoussekage m/appelsinsorbet & nøddekrokant
(min. 2 couverter) – forudbestil venligst
3-retter kr. 428,-
3-retter inkl. 3 gode glas vin – kr. 598,-