Menuer på Sevel Kro

Onsdage 17 – 21

Torsdage 17 -21

Fredage 12 – 22

Lørdage  12 – 22

Søndage 12- 16 

Hele april & maj måned:

Sevel Menu

Sevel Boeuf
Lækker, mager & letkrydret
Hakkeboeuf af dansk kødkvæg
m/ råstegte kartofler, langtidsbagt tomat, grønt, svampesauce
& brød m/ hvidløgssmør
Serveret på varm jerntallerken
&
Hjemmebagte pandekager
m/ vaniljeis
1 ret kr. 228,-
2 retter kr. 298,-

Wienerschnitzel & islagkage

Wienerschnitzel
m/ grønærter, pommes sautées, ”wienerdreng”
og smørsauce

&

Kroens islagkage
1 ret kr. 228,-
2 retter kr. 298,-

Ølbien & rabarbertrifli

”Ølbien” – kroens egnsret af dansk gris
m /grønlangkål, brunede kartofler,
sennep, rødbeder og rugbrød
Rabarbertrifli/jordbær-trifli m/ crème og makroner
1 ret kr. 228,-
2 retter kr. 298,-

Kroplatte

12 – 15

Gammeldags modnet sild m/ karrysalat

Kryddersild m/ kapers & rødløg

Stegt, panereret fiskefilet med rejer & remoulade
Røget laks m/ asparges

Serranoskinke & røget okseinderlår m/ pesto og saltede mandler

Økologiske oste fra Thise Mejeri m/ hybenkompot

Mørbrad af dansk gris med svampe a la crème
Udvalg af godt brød & økologisk smør
(min. 2 couverter)

Forudbestil venligst

Pr. couvert kr. 348,-  

Sevel Kro 18.12.2008
april3
wiener