Frokostkort
Lørdage fra kl. 12:00 - 15:00 i januar, februar og marts
-
Gammeldags modnet sild 68,-
m/ karrysalat, løg & ½ æg på godt rugbrød
-
Pandestegt rødspættefilet med rejer 98,-
Hertil hjemmerørt remoulade, citron & hjemmebagt rugbrød
-
Stegt flæsk 168,-
m/ persillesauce, kogte kartofler & rødbeder
-
Wienerschnitzel 198,-
m/ brasede kartofler, grønærter, "wienerdreng" & smørsauce
-
Sevel Boeuf 198,-
250 g hakkebøf af dansk kødkvæg. Serveres på varm jerntallerken med råstegte kartofler, svampesauce, brød og smør
-
Ølbien 228,-
m/ grønlangkål, brunede kartofler, sennep, rødbeder & rugbrød
-
Kroplatte 298,- pr. couvert (min. 2 couverter)
- Gammeldags modnet, marineret sild med hjemmelavet karrysalat - Pandestegt rødspættefilet med rejer og remoulade - Røget laks m/ asparges - Udvalg af charcuteri m/ garniture - Mørbrad af dansk gris - Oste fra Thise m/ syltede frugter - Godt brød og økologisk smør fra Thise Mejeri
Dessert & kaffe
-
Gammeldags æblekage 88,-
m/ pisket fløde fra Thise Mejeri & æblekagerasp
-
Hjemmebagte pandekager 88,-
m/ vaniljeis
-
Kringle 50,-
-
Kransekagekonfekt 40,-
- hjemmebagt
-
Småkager 30,-
- 3 slags
-
Kaffe – Te på kande pr. person 40,-