Menuforslag

– januar – februar – marts 2023
 
 

Sevel Menu

Sevel Boeuf
250 g hakkeboeuf af dansk kødkvæg
m/ råstegte kartofler,
grønt, hvidløgssmør og svampesauce.

Hjemmebagte pandekager
m/ vaniljeis & bærcoulis

2 retter kr. 268,-
Ingen couvertbegrænsning

Menu 2

Røget laks m/ spinat – & spidskålsfløde,
samt hjemmebagt brød.

Wienerschnitzel
af dansk kødkvæg
m/ pommes sauteés, grønærter og smørsauce.

Gammeldags æblekage
m/ æblekagerasp & letpisket øko-fløde fra Thise Mejeri.

3-retters – kr. 325,-
3-retters inkl. kaffe & småkager           kr. 375,-

Velkomstdrink – kr. 50,-  
Alkoholfri velkomstdrink – kr. 40,-

Minimum 10 couverter
Forudbestilles minimum 1 uge før

Menu 3

Bagt laks
m/ gourmetrejer på sprød friséesalat, sauce verte
og koralchip.

Steak bearnaise
225 g steak af striploin af dansk kødkvæg
m/ råstegte kartofler, grønt
og sauce bearnaise.

Kroens isdessert
3 slags hjemmelavet is, frisk frugt m/ coulis og sprødt.

3-retters kr. 395,-
3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 445,-

Velkomstdrink – kr. 50,-
Alkoholfri velkomstdrink – kr. 40,-

Minimum 10 couverter
Forudbestilles minimum 1 uge før

Menu 4

Tapastallerken
m/ serranoskinke, røget okseinderlår & fennikelpølse

200 g mørbrad af dansk kødkvæg
m/ variation af efterårsgrønt, små ristede kartofler & sauce Bordelaise.

Brownie chokoladekage m/ vaniljeis & bærcoulis

3-retters kr. 450,-
3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 495,-

Velkomstdrink – kr. 50,-  
Alkoholfri velkomstdrink – kr. 40,-

Minimum 10 couverter
Forudbestilles minimum 1 uge før