^
Tlf. 9744 8011

Basic page slideshow

Handelsbetingelser

 

Forretningsbetingelser

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Sevel Kro
Søgårdvej 2
7830 Vinderup

 
Kontakt os på mail sevelkro@sevelkro.dk

 

Køb
Når du handler hos os, behandles følgende personoplysninger:

Navn, adresse, tlf. nummer, emailadresse.

Vi indhenter udelukkende oplysningerne, for at kunne gennemføre salget.

Vi deler ikke informationerne med 3-part.

Oplysningerne overføres IKKE til tredjelande

 

 

Behandling af persondata:

Du har til af få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker adgang til dine oplysninger, kan du rette henvendelse til os på sevelkro@sevelkro.dk eller på tlf. + 45 97 44 80 11

Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at korrigere, blokere eller slette disse oplysninger.

Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.
 

 

Produktinformation

 

På sevelkro.dk oplyses om produktets væsentlige egenskaber.

På sevelkro.dk kan der købes take-away, gavekort og produkter relateret til Sevel Kro.  

For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Sevel Kro via sevelkro@sevelkro.dk

 

Gavekort er gyldige i 2 år fra købsdatoen.

 

Priser

 

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og minimum en gang om året. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Sevel Kro accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

 

Ordrebekræftelse:

 

En bestilling af et produkt bekræftes automatisk pr e-mail med informationer om din ordre.

 

 

Udlevering/afhentning:

Take-away bestillinger skal afhentes senest 60 minutter efter det aftalte tidspunkt. På ordrebekræftelsen fremgår det, hvilket tidspunkt der er gældende.

Såfremt take-away ikke afhentes rettidigt, vil den blive kasseret på køberens regning.

 

Ingen fortrydelsesret på take-away

Der gælder ingen fortrydelsesret på bestilling af take-away på vores webshop. Fødevarer og drikkevarer er ikke omfattet af fortrydelsesret.

 

 

 

 

 

Købsaftalen

 

Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler.

Præsentation af varer og oplevelser sammen med en pris på sevelkro.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers køb af gavekort eller produkter på sevelkro.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til sevelkro.dk om at købe et gavekort/produkt på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og sevelkro.dk er først indgået, når sevelkro.dk ved en ordrebekræftelse for bestilling af gavekort accepterer det af køber afgivne tilbud.

 

Betaling

Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

Vi accepterer VISA og MasterCard

sevelkro.dk anvender en betalings-gateway fra ePay. Alle kortdata sendes krypteret.

Vi trækker pengene fra kortet, ved afhentning af maden. 

Ansvarsfraskrivelse

sevelkro.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for sevelkro.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

 

Fortrydelsesret

(gælder ikke take-away)

Fortryder du køb af gavekort, har du 14 dage til at meddele os herom. Herefter har du 14 yderligere til at sende varen retur. Det er ifølge forbrugeraftaleloven tilladt at fortryde og returnere brugte varer. Er det tilfældet, skal der laves en konkret vurdering af varens eventuelle værdiforringelse. En evt. værdiforringelse får du som køber ikke retur.

Varen skal returneres til vores administrationsadresse, som er:
Sevel Kro
Søgårdvej 2
7830 Vinderup

Køber afholder selv omkostninger for returforsendelsen. Varens værdi inkl. Sevel Kros udgifter til forsendelse refunderes senest 14 dage efter varen er modtaget af Sevel Kro igen. Beløbet tilbageføres til samme betalingskort som blev brugt til købet.

 

 

 
Hjemmesiden www.sevelkro.dk drives af firmaet

Sevel Kro v/ Hans Kurt Nielsen
Søgårdvej 2
7830 Vinderup
CVR: 88 83 46 15
 

 

Forbehold for ændringer

 

Sevel Kro forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Forbehold

Sevel Kro tager forbehold for fejl i oplysninger om priser og for udsolgte produkter.