^
Tlf. 9744 8011

Basic page slideshow

Efterårsmenu

Del på Facebook

 

 

Fredage & lørdage i september/oktober/november måned

Fra kl. 17:00

 

 

Koldrøget laks m/ gourmetrejer

på sprøde salater & sennepscrème

samt hjemmebagt flutes

 

***

 

Mørbrad af dansk kødkvæg
m/ kartoffel-roulade
variation af dansk efterårsgrønt, 
og Bordelaisesauce

***

 

Citrustærte m/ brændt marengs

& vaniljeis

 

2 retter kr. 348,-
3 retter kr. 398,-

 

 

 

Sevel Menu

Alle åbningsdage i september

Fra kl. 12:00

 

Sevel Boeuf

250 g hakkeboeuf af dansk kødkvæg

m/ råstegte kartofler, langtidsbagt tomat, dampet grønt, svampesauce

og brød m/ persille & - hvidløgssmør.

&

Hjemmebagte pandekager
m/ vaniljeis & coulis

 

2 - retter kr. 258,-